21-05-11

Fietsen

 

Opdracht: 13km in 70min (5:20)

 

Uitgevoerd: 62km gefietst (avs 22km/u)

 

 

Om de loopspieren te laten recupereren door wat beweging ben ik vandaag naar Heist o/d Berg gereden om daar de 60km van de Jos Huysmans Classic mee te fietsen. De looptraining volgens schema was niet echt belangrijk en de estafettes van de bierloop in estafettebeek zaten nog in de benen. Daarom het fietstochtje ter herstel en regeneratie.

 

Het was trouwens prachtig weer en ik heb ervan genoten. De tocht was heel goed afgepijld met bordjes en redelijk vlak, slechts één helling op moeten rijden en dat was ’t Rot in Gelrode. De alcoholvrije stop hield ik halfweg, aan de visvijver van de Blauwe Molen in Rotselaar. In het parochiehuis in Heist ontmoette ik bij toeval mijn vroegere fietsvrienden en hield ik het iets minder alcoholvrij.

 

Morgen hoogstwaarschijnlijk halve marathon van de Bleukensrun in Balen. Ik hoop, misschien is ’t ijdel, op hetzelfde weer als vandaag. Maar tussen 9u en 10u30 zal de temperatuur nog te fris zijn voor me. En ze geven dan nog regen ook. Tja, ik kan niet alles willen, ’s morgens lopen bij 30 graden komt hier zelden voor.

 

 

20:10 Gepost door Raphael Van Den Broeck in Sport | Permalink | Tags: marathon, marathontraining |  Facebook |